Værløse
Salon Stender Værløse
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Maria
Tlf. nr:
Adresse:
Bymidten 29
Postnummer:
3500 Værløse
Åbningstider:
  • Mandag: 9.30 - 19.00
  • Tirsdag: 9.30 - 18.00
  • Onsdag: 9.30 - 18.00
  • Torsdag: 8.00 - 18.00
  • Fredag: 9.30 - 18.00
  • Lørdag: 8.00 - 15.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Maria
Hanne
Sofie
Jonas
Nikita
Ida
Freja

Værløse frisør

Frisørkæden Stender har lige side begyndelsen været lig med kvalitet. Hvis du derfor er på udkig efter en frisør i Værløse, og ønsker du ikke at gå på kompromis, så er vores Værløse frisør et oplagt valg. Hos vores Værløse frisør har vi den helt rette viden og erfaring med at arbejde med alle hårtyper, hvorfor vi helt sikkert også kan hjælpe dig med at få den frisure, du altid har drømt om.

Bliv mødt af dygtige frisører hos vores Værløse frisør

Ens hår er unægtelig en stor del af ens fremtoning – ens frisure kan let være med til at sætte prikken over i’et på ethvert outfit, ligesom den er med til at udstråle personlighed og individualitet. Det er derfor vigtigt, at du finder en frisør, der lytter til dig og kan give dig det hår, som passer allerbedst til dig og din stil.

Hos vores Værløse frisør vil du altid blive mødt af professionelle og dygtige frisører, der alle kan leve op til Stenders høje standarder for kvalitet. Når du besøger vores Værløse frisør, vil du altid opleve, at der bliver sat en ære i at kreere et smukt og flot resultat, ligesom alle vores frisører sætter en ære i at gøre alt for, at du får det helt rigtige look – til enhver tid.

En af grundene til, at du hos vores Værløse frisør altid er sikker på at få den frisure, du ønsker, er, at vi altid sætter ekstra tid af til din klipning – eller farvning. Som kunde hos vores Værløse frisør får du derfor forsikring for, at vi tager os tid til at lytte til dine krav og ønsker. Og selvfølgelig også tid til at rådgive dig om, hvordan du bedst plejer og styler dit hår, når vi er færdige med at klippe det.

I tvivl om, hvad der passer til dig? Besøg vores Værløse frisør og få hjælp

Du kender det måske godt. Du er ved at være træt af den frisure, du har haft det sidste lange stykke tid, og du kunne godt tænke dig at prøve noget nyt. Men hvad skulle det være? Hvad kunne klæde dig?

Hos vores Værløse frisør står vores erfarne og dygtige frisører altid klar til at hjælpe dig med at finde frem til de frisurer, som kan passe til dit ansigt og dine behov. Her hos vores Værløse frisør har vi nemlig stor erfaring med alt lige fra det helt fine glatte hår til det tykke hår med naturlige krøller, og ingen opgave er for omfangsrig til os. Så ønsker du sparring omkring, hvad der ville klæde dig, står vores dygtige medarbejdere hos vores Værløse frisør altid klar til at hjælpe dig.

Det er vores mission, at det altid skal være en fornøjelse at besøge Frisør Stender i Værløse. Lige fra du træder ind ad døren i vores hyggelige salon, til du læner dig godt tilbage i frisørstolen, vil du opleve vores afslappede og hyggelige atmosfære – og ønsker du det, er frisørerne altid klar på en snak, mens de klipper dig.

Sådan bestiller du tid hos vores Værløse frisør

Ønsker du at forkæle dig selv med en tid hos Frisør Stender i Værløse, kan du til altid bestille tid til det. Hos Stender i Værløse er booking nemlig blevet gjort så let som mulig. Først og fremmest kan du gøre det online via vores bookingsystem. Det er ganske nemt, og på den måde kan du bestille en frisørtid, når det passer dig.

Hos Stender i Værløse kan booking også ske over telefon. Du er velkommen til at ringe til os på telefon 44 48 24 18, og så vil en af vores medarbejdere hjælpe dig med at finde en ledig tid, der passer ind i din kalender. Sidst, men ikke mindst, kan du også slå vejen forbi vores frisør i Værløse – vi står altid klar til at hjælpe dig.