Birkerød
Her kan du finde vores frisør i Birkerød
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Karina
Tlf. nr:
Adresse:
Hovedgaden 46
Postnummer:
3460 Birkerød
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 19.00
  • Fredag: 9.00 - 17.30
  • Lørdag: 7.00 - 13.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Karina
Lena
Amanda
Josephine
Gitte

Salon Stender Birkerød

Går du og drømmer om at få en helt ny frisure? Eller er det bare lige dine spidser, der trænger til at blive frisket op? Uanset hvad så er du altid i gode hænder hos frisør Stender i Birkerød. Hos vores Birkerød frisør bliver du taget imod af dygtige og kompetente frisører, der er klar til at give dig det hår, du altid har drømt om.

Birkerød frisør – vi frisker dit hår op

Når du besøger en af Hair by Stenders frisører, er du altid garanteret et flot resultat og en frisure, du kan få glæde af i lang tid. Du finder vores frisører rundt omkring på hele Sjælland – herunder også en Hair by Stender frisør i Birkerød. Hos vores Birkerød frisør bliver du altid mødt af smilende og uddannede frisører, der er klar til at varetage både dame-, herre- og børneklip i høj kvalitet.

Hos vores Birkerød frisør gør vi altid meget ud af hver en klipning, og vi vægter højt, at hvert et besøg skal være en oplevelse uden lige. En oplevelse, hvor du er i centrum. Når du kigger forbi vores frisør i Birkerød, tager vi som det første os god tid til at finde ud af, hvad du godt kunne tænke dig skulle ske, så du ender ud med et færdigt resultat, der er lige, som du drømte om. Vores frisør i Birkerød vejleder dig også gerne i, hvordan du efterfølgende kan få mest ud af din nye frisure, hvordan du kan sætte dit hår, og hvilke produkter du kan vælge til at pleje dit hår med.

Vores Birkerød frisør kan også hjælpe med meget andet ud over en smart klipning. Vi kan også være behjælpelige med en ny hårfarve, plejende hårkurer, opsætning, permanentet hår, farvning af bryn og vipper samt en flot makeup, hvis du står og skal til en stor fest eller lignende.

Oplev høj kvalitet hos vores Birkerød frisør

Produkter og materialer kan være med til at gøre hele forskellen – og det ved vores Birkerød frisør alt om. Derfor kan du altid kun forvente, at Stender i Birkerød udelukkende anvender hårprodukter og stylingprodukter i høj kvalitet og fra nogle af de mest anerkendte brands.

Skulle du forelske dig i nogle af de produkter, vores frisører anvender, har du naturligvis også mulighed for at købe dem med hjem til dig selv – det gælder blandt andet lækre shampooer og balsammer, hårpleje og meget, meget andet.

Det er ikke kun materialer i høj kvalitet, du bliver mødt med hos vores Birkerød frisør. Bag hver en klipning er der en passion for faget og masser af erfaring, hvilket sikrer dig en klipning i topklasse, når du besøger vores Birkerød frisør.

Bestil tid hos vores Birkerød frisør

Der findes mange frisører i Birkerød, men er du på udkig efter en frisør, der kan tilbyde meget andet end bare en hurtig klipning, så er Stender Birkerød det helt rigtige valg. Vores frisør i Birkerød er centralt placeret på hovedgaden, og du er altid velkommen til at kigge forbi eller ringe til  71 58 58 25, 45 81 74 18 eller 45 81 74 39, hvis du vil høre mere om, hvad vi kan gøre for dig. Ønsker du at booke tid, kan du med fordel gøre det online.

Så leder du efter en frisør i Birkerød, hvor du er i centrum, er vi det oplagte valg. Vi sætter en stor ære i hvert et besøg, så du altid får lyst til at komme igen næste gang.