Herlev
Her kan du finde vores frisør i Herlev
Kontaktinformationer:
Ejer:
Jan
Tlf. nr:
Adresse:
Herlev Torv 14
Postnummer:
2730 Herlev
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 17.30
  • Fredag: 9.00 - 17.30
  • Lørdag: 8.00-13.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Jan
Winnie

Herlev frisør

Hos vores Herlev frisør står alle vores dygtige og uddannede frisører altid klar til at byde dig velkommen i de hyggeligste rammer. Her er du i trygge hænder, fra du træder ind ad døren, og det er altid vores ypperste opgave, at du går herfra med et smukt og velklippet hår, der passer perfekt til dig. Så er du på udkig efter en kompetent frisør i Herlev? Og drømmer du om at give nyt liv til dit hår? Så er vores Herlev frisør et oplagt valg.

Få en ny smart frisure hos vores Herlev frisør

Når det kommer til dit hår, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis med det. Det er nemlig en vigtig del af din fremtoning, og det kan til enhver tid være med til at understrege din personlige stil og individualitet.

Bestiller du tid til klipning hos vores Herlev frisør, er du altid garanteret en rigtig god oplevelse – lige fra du træder ind ad døren, til du er færdig i frisørstolen. Hos vores Herlev frisør er du nemlig i trygge og kompetente hænder, og vores dygtige frisører har en stor passion for branchen – derfor er du altid sikker på, at din klipning bliver lidt ud over det sædvanlige.

Drømmer du om at få en helt ny og smart frisure, er vores Herlev frisør den rette frisør at besøge. Vores frisører er nemlig superdygtige til at guide dig frem til den rette frisure – og måske endda hårfarve – som på fineste vis kan understrege din personlighed, og som samtidig passer til din teint og ansigtsform. Kommer du i stedet med en klar ide om, hvad du godt kunne tænke dig, kan vores Herlev frisør helt sikkert også hjælpe dig med at opnå dit drømmeresultat.

Klipning i høj kvalitet hos vores Herlev frisør

At klippe en ny frisure er ikke noget, man bare lige gør. Derfor er det vigtigt for os, at vi begynder hver klipning med at tage en god dialog med dig om, hvad det er, du godt kunne tænke dig. Med andre ord griber vi altså ikke fat i saksen, før vi har et klart billede af, hvad det er, du ønsker dig.

Hos vores Herlev frisør er vores dygtige personale vant til at klippe i alle typer af hår – alt lige fra det helt fine og glatte til det tykke og krøllede hår kan vi arbejde med, hvorfor du altid er velkommen hos vores Herlev frisør uanset din hårtype.

For at du får det allerbedste resultat, kan vi også garantere, at vi udelukkende anvender nogle af de bedste redskaber og produkter. Vi har blandt andet samarbejde med en række producenter af lækre og plejende hårprodukter, som vi anvender i forbindelse med din behandling – men som du naturligvis også har mulighed for at købe hos vores Herlev frisør. Udvalget tæller blandt andet Redken, Olaplex og Kératase.

Forkæl dig selv med en tid hos vores Herlev frisør

Trænger du til, at der skal ske noget nyt med dit hår? Eller er det bare lige spidserne, der skal studses? Uanset hvad kan du altid forkæle dig selv med et besøg hos vores frisør i Herlev.

Når du besøger Stender i Herlev, bliver du mødt af kompetente og erfarne frisører, der står klar til at fuldende alle dine hårdrømme. Besøg Stender i Herlev allerede i dag og hør mere om dine muligheder, eller giv dem et kald på telefon 44 91 83 18. Du har også mulighed for at bestille dit næste besøg hos Frisør Stender i Herlev online via vores online bookingsystem.