Farum
Her kan du finde vores frisør i Farum
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Camilla
Tlf. nr:
Adresse:
Farum Bytorv 34
Postnummer:
3520 Farum
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 18.00
  • Tirsdag: 9.00 - 18.00
  • Onsdag: 9.00 - 18.00
  • Torsdag: 9.00 - 18.00
  • Fredag: 9.00 - 19.00
  • Lørdag: 8.00 - 16.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Kristin
Nadja
Majbritt
Emil
Camilla
Micha
Signe

Farum frisør

Er du på udkig efter en ny frisør, der kan hjælpe dig til det hår og den frisure, du altid har drømt om? Hos vores Farum frisør er du altid i trygge hænder hos vores kompetente og erfarne personale. De tager altid udgangspunkt i dine ønsker og dine behov, hvad end du kommer forbi til en klipning, farvning eller noget helt tredje.  

Vores Farum frisør er din professionelle frisørsalon

Dit hår spiller en vigtig rolle i din fremtoning – og derfor er det også vigtigt, at der bliver taget god hånd om det, uanset om det er kort, mellemlangt eller langt. Når du kigger forbi vores Farum frisør, er du og dine behov, i centrum fra start til slut, og du kan altid være sikker på at gå herfra med et smukt og velklippet hår, der passer perfekt til dig.  

Ikke to personer er ens, og det er derfor også vigtigt, at du får en frisure, der komplimenterer dig på fineste vis. Derfor starter vi altid hvert besøg hos vores Farum frisør med en grundig dialog om, hvad du godt kunne tænke dig, og hvad der kan passe til din ansigtsform. Skal du have farvet eller tonet dit hår, finder vi altid frem til lige præcis den nuance, der passer bedst til din teint. 

Det er dog ikke kun dame-, herre- og børneklipning i høj kvalitet samt farvning og toning, som vores Farum frisør kan være behjælpelig med. Vores personale kan også farve dine vipper og bryn for et smukt og naturligt look samt lægge makeup til alle livets store begivenheder.  

Din Farum frisør – her er kvalitet i højsædet

Hos Stender Farum har vi samlet et team bestående af professionelle frisører – frisører, der alle har stor erfaring inden for faget og en passion, der kommer til udtryk ved hver eneste klipning, farvning og opsætning. Hos vores Farum frisør er høj kvalitet derfor bestemt forventeligt.    

Hos Stender Farum og alle andre Hair by Stender-frisører bliver alle produkter nøje udvalgt ud fra strenge kriterier til ingredienser og egenskaber. Når du kommer forbi vores Farum frisør, kan du derfor være sikker på, at vi kun anvender de lækreste produkter, som vi kan stå inde for. Produkter, som er med til at få det bedste frem i dit hår, og som plejer det helt i dybden.  

Skulle du forelske dig i nogle af produkterne, vi anvender, kan du også købe dem hos vores Farum frisør. Og har du brug for hjælp til at finde de rette? Så siger du bare til – vi hjælper dig til den rette hårrutine, da vi hurtigt kan aflæse dit hår og komme frem til, hvad det har behov for.  

Bestil tid hos vores Farum frisør og få det bedste resultat

Søger du en professionel og erfaren frisør, hvor du kan være sikker på at være i trygge hænder, er Frisør Stender i Farum det rigtige valg. Du finder Frisør Stender på bytorvet centralt i Farum.   

Skulle du have spørgsmål, eller vil du bestille en tid, er du altid velkommen til at ringe til os på telefon 44 85 61 18 eller komme forbi vores Farum frisør på adressen Farum Bytorv 34. Du kan med fordel også booke tid online til dit næste besøg hos vores Farum frisør.