Strøget
Salon Stender Strøget
Kontaktinformationer:
Ejer:
John Erik Skovbæk
Bestyrer:
Nicklas
Tlf. nr:
Adresse:
Østergade 53,1
Postnummer:
1100 København K
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 17.30
  • Fredag: 9.00 - 19.00
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
John Erik
Nicklas
Louise
Johanne
Miriam

Frisør Strøget

Dit hår er en vigtig del af dig – derfor er det også essentielt, at du finder en frisør, der kan give dig din drømmefrisure. En frisure, der både kan leve op til dine krav, men som også passer smukt til dig. Er du på udkig efter en frisør på Strøget, bør du helt sikkert prøve at komme forbi os. Stender på Strøget er en hyggelig og professionel frisør, hvor du som kunde altid er i centrum, og hvor ingen opgave er hverken for lille eller for stor.

Din professionelle frisør på Strøget

Stender på Strøget er en del af den anerkendte Stender-frisørkæde. Fælles for alle frisørerne er, at du her kun vil blive mødt af dygtige og kompetente frisører, der alle er veluddannede og har masser erfaring med alt lige fra moderne frisurer til de tidløse frisurer, der aldrig går af mode. Når du besøger Frisør Stender på Strøget, vil du derfor altid blive modtaget af en professionel frisør, der er klar til at give dig din drømmefrisure.

Noget af det, der er allervigtigst for os, er at kunne yde en god service. Helt automatisk gør vi gerne lige lidt ekstra ud af hver klipning, og vi sørger naturligvis altid for et velklippet resultat. Som en del af vores service sætter vi lidt ekstra tid af til hver kunde. Når du besøger vores frisør på strøget, bruger vi den ekstra tid på at forventningsafstemme og lytte til, hvad du har af ideer og krav til din frisure. Først når vi er helt enige, griber vores dygtige frisører saksen og går i gang med din klipning.

Hvad end du bare lige skal havde studset spidserne, eller du drømmer om noget helt nyt, er du altid mere end velkommen hos vores frisør på Strøget. Her går vi til alle opgaver med samme passion og grundighed – uanset omfanget på din opgave. Hos vores frisør på Strøget hjælper vi dig også gerne med at finde frem til en smart frisure – og måske endda en hårfarve – der passer perfekt til dig.

Bliv klar til alverdens anledninger hos vores frisør på Strøget

Hos vores frisør på Strøget kan vi meget andet end at klippe nogle lækre frisurer. Selvom vores kernekompetencer er dameklip, herreklip og børneklip, så har vi også et team af dygtige frisører, der er fantastiske til blandt andet at farve hår og lave striber.

Og skal du til fest? Så slå vejen forbi vores frisør på Strøget, og bliv helt klar til enhver anledning. Hos Stender på Strøget er vores personale nemlig rigtig gode til at lægge en smuk makeup på blandt andet bruden, konfirmanden, jubilaren og på dig, der bare lige vil gøre lidt ekstra ud af næste fest. Hos vores frisør på Strøget kan vi også sørge for en smuk opsætning af dit hår – en opsætning, som med garanti vil holde sig flot hele dagen.

Vi anvender udelukkende kun nogle af de bedste produkter på markedet til dit hår. Produkter, der plejer og skaber hold, når du har allermest brug for det. Er du faldet for nogle af produkterne, har du naturligvis mulighed for at købe dem med hjem til dig selv efter dit besøg hos vores frisør på Strøget.

Få en tid hos vores frisør på Strøget med det samme

Hos vores frisør på Strøget kan vi godt lide at være på forkant. Derfor deltager vi ofte i hårshows og kurser herhjemme i Danmark såvel som i blandt andet New York, London og Barcelona. Du kan derfor være sikker på at få den nyeste og bedste behandling, når du besøger Stender på Strøget.

Udover at være på forkant er det også vores mission, at det skal være let for alle at få et flot og velklippet hår. Derfor kan du bestille tid allerede i dag til et besøg hos Frisør Stender på Strøget ved hjælp af vores online bookingsystem.

Du er selvfølgelig også mere end velkommen til at give os et kald på telefon 33 13 33 18, ligesom du også altid kan komme forbi vores frisør på Strøget for at høre mere.