Slagelse
Salon Stender Slagelse
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Bettina
Tlf. nr:
Adresse:
Vestsjællandscentret 62
Postnummer:
4200 Slagelse
Åbningstider:
  • Mandag: 9.30 - 19.00
  • Tirsdag: 9.30 - 19.00
  • Onsdag: 9.30 - 19.00
  • Torsdag: 9.30 - 19.00
  • Fredag: 9.30 - 19.00
  • Lørdag: 9.00 - 16.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Bettina
Tina
Natascha
Caroline

Slagelse frisør

Hvis du leder efter en hyggelig og kompetent frisør, er Frisør Stender i Slagelse et oplagt valg. Her bliver du nemlig altid mødt af nogle meget dygtige frisører, der både kan give dig en flot klipning, farve dit hår samt style det. Hos vores Slagelse frisør er kvaliteten tydelig at se, så vil du være sikker på at få et godt resultat, er du altid velkommen til at kigge forbi os.

Få din drømmefrisure hos vores Slagelse frisør

Frisør Stender i Slagelse er en del af Stender-frisørkæden. Det er en kæde med en lang historie bag sig, og siden begyndelsen har kvalitet og højt serviceniveau været nogle af de ting, vi vægter allerhøjst. Derfor er du også altid garanteret en oplevelse uden lige, når du besøger vores Slagelse frisør.

Alle vores frisører er meget dygtige og veluddannede. Vi tager tit på kurser og lignende for at få ny viden om teknikker og produkter, og det kommer også dig som kunde til gode – kun de bedste og mest plejende produkter bliver brugt, og vi anvender alle de nyeste metoder og teknikker, så du kan få et resultat, der er helt up-to-date.

Der findes ikke den hårtype eller den frisure, vi ikke kan klare hos vores Slagelse frisør. Hvad end du har tykt og krøllet hår eller fint og glat hår, og uanset om du ønsker en smart kort frisure eller mere liv i dit lange hår, så kan vores dygtige frisører hos vores Slagelse frisør hjælpe dig.

Altid kompetent rådgivning hos vores Slagelse frisør

Her hos Stender i Slagelse vil vi gerne gøre tingene lidt anderledes. Når du bestiller tid, sørger vi derfor for, at der er ekstra tid til blandt andet at forventningsafstemme. At gå til frisøren er nemlig en tillidssag, og derfor vil vi gerne være helt sikre på, at vi forstår dine ønsker og ideer, før vi går i gang med at klippe.

Du er også altid velkommen til at kigge forbi vores Slagelse frisør, hvis du gerne vil have en ny og frisk frisure, men ikke helt ved, hvordan den skal se ud. Alle vore dygtige frisører kan snildt hjælpe dig med at finde på en frisure – og måske endda hårfarve – der passer perfekt til dig og din stil.

Hos vores Slagelse frisør hjælper vi også gerne med at udvælge de produkter, som du med fordel kan anvende i dit hår. Både de produkter, som du kan bruge til din daglige plejerutine, men også de produkter, som du kan bruge til at style dit hår. Så når du kommer forbi Stender i Slagelse, er du altid garanteret at få meget ud af dit besøg.

Forkæl dig selv med en frisørtid hos vores Slagelse frisør

Er det blot spidserne, der lige trænger til at blive frisket op? Eller kunne du godt tænke dig den helt store makeover? Så er du altid mere end velkommen hos vores Slagelse frisør. Her kan du læne dig godt og trygt tilbage i frisørstolen, nyde en god kop kaffe og få en god snak med din frisør, mens du får det hår, du altid har drømt om.

Ønsker du at booke tid til et besøg hos vores Slagelse frisør, kan det gøres på flere forskellige måder. Først og fremmest kan du altid komme forbi vores frisør i Slagelse, hvis du alligevel er i nærheden. Du kan også give os et kald på telefon 58 53 08 18. Sidst, men ikke mindst, er det også muligt at bestille tid til et besøg hos vores Slagelse frisør online – det kan du gøre via vores smarte online bookingsystem.