Roskilde
Salon Stender Roskilde
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Mark
Tlf. nr:
Adresse:
Algade 18
Postnummer:
4000 Roskilde
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 17.30
  • Fredag: 9.00 - 19.00
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Mark
Julie
Mikkel
Mehibe
Mille
Julie

Roskilde frisør

Har du længe været på udkig efter en dygtig frisør i Roskilde? Men er det endnu ikke lykkes dig at finde den helt rette? Så bør du ikke snyde dig selv for et besøg hos Frisør Stender i Roskilde. Vores Roskilde frisør er en del af Stender-frisørkæden, og hos os er du altid garanteret et velklippet og flot hår lige efter dine ønsker. Hos vores Roskilde frisør tager vi os god tid til dig, og vi stræber altid efter at gøre arbejdet til perfektion – og det kommer naturligvis dig og resten af familien til gavn til enhver tid.

Bliv klippet i hyggelige omgivelser hos vores Roskilde frisør

Så snart du træder ind ad døren hos vores Roskilde frisør, bliver du mødt af store smil og en herlig og uformel stemning. Du bliver taget godt imod af en af vores dygtige frisører og bliver budt på lidt godt at drikke – både hvis der skulle være lidt ventetid, samt når du læner dig godt tilbage i frisørstolen.

Hos vores Roskilde frisør bliver du med andre ord altid klippet i de hyggeligste omgivelser. Vores frisører er altid klar på en sludder for en sladder, og ofte fortsætter samtalen, hvor den slap sidst, når vi får besøg af vores stamkunder. Lyder det som noget for dig? Så er du altid velkommen hos vores Roskilde frisør.

Du møder kun professionelle og yderst erfarne frisører hos Stender i Roskilde. Det er nemlig ikke kun vigtigt for vores Roskilde frisør at kunne tilbyde høj service – det er også helt essentielt for os, at du får det flotteste resultat. Alle vores frisører har en stor passion for faget, og de går altid lige skridtet ekstra, for at du ender med lige præcist den frisure såvel som hårfarve, der passer perfekt til dig.

Hos vores Roskilde frisør kan du ikke kun blive klippet

Når du besøger vores Roskilde frisør, bliver du til enhver tid mødt af en frisør, der brænder for sit arbejde og sætter en ære i at give dig dit drømmehår. Hos vores Stender frisør i Roskilde har vi således stor erfaring med at klippe i alle hårtyper såvel som længder. Vores Roskilde frisør kan klare både dameklip, herreklip og børneklip, så hvad end det er dig eller dine børn, der trænger til at få studset spidserne, er I altid mere end velkomne hos Stender i Roskilde.

Hos vores Roskilde frisør er det dog ikke kun en god klipning, du kan bestille tid til. Vores dygtige frisører kan ligeledes være behjælpelige med blandt andet farvning af bryn og vipper, hårfarvning, toning såvel som striber lavet med hætte samt med stanniol. Derudover er du også altid mere end velkommen til at kigge forbi vores Roskilde frisør, hvis du ønsker en smuk makeup lagt til eksempelvis bryllup eller fest.

Hos vores Roskilde frisør er det vores mission at gøre hvert besøg til en oplevelse, hvor du som kunde føler dig afslappet og hørt. Vi sætter gerne ekstra tid af til din behandling, så der er tid til god forventningsafstemning. Og når vi er færdige, kan du altid få et par gode råd med på vejen, så du kan få mest ud af dit nye hår.

Book tid allerede i dag til et besøg hos væres Roskilde frisør

Drømmer du om at forkæle dig selv med et besøg hos en dygtig frisør? Eller leder du efter en frisør i Roskilde, som du kan besøge igen og igen? Så er Stender frisør i Roskilde et oplagt valg. Her kender vi vores kunder, og du er altid garanteret et velklippet resultat hos vores Roskilde frisør.

Vil du høre mere om Stender i Roskilde, vores priser og dine muligheder? Så er du altid mere end velkommen til at kigge forbi vores salon på Algade. Du kan også altid give os et kald på telefon 46 32 10 18, hvis du ønsker at booke tid. Du kan med fordel også bestille din næste frisørtid online via vores online bookingsystem.