Amager
Her kan du finde vores frisør på Amager
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Carina
Tlf. nr:
Adresse:
Amager Centret 201
Postnummer:
2300 København S
Åbningstider:
  • Mandag: 09.30 - 19.00
  • Tirsdag: 09.30 - 19.00
  • Onsdag: 09.30 - 19.00
  • Torsdag: 09.30 - 19.00
  • Fredag: 09.30 - 19.00
  • Lørdag: 08.00 - 17.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Carina
Mia
Ida
Matilde

Frisør på Amager

Leder du efter en grundig og professionel frisør på Amager? Og vil du gøre lidt ekstra ud af dit næste frisørbesøg? Så book en tid hos din lokale Stender frisør i Amager Centeret. Her bliver du budt velkommen af vores dygtige og uddannede frisører, og de står altid klar til at hjælpe dig med at få det hår, du går og drømmer om.

Forkæl dig selv med et besøg hos vores frisør på Amager

Den gode oplevelse starter allerede, når du har sat dig godt til rette hos vores frisør på Amager med en god kop kaffe. Hos vores frisør på Amager starter vi altid ud med en snak om dine behov og tanker om din frisure. Har du nogle billeder med, tager vi et kig på dem, eller også hjælper vores frisører dig også med at visualisere, hvordan dit hår kan komme til at se ud.

Vi ønsker ikke at være som andre frisører på Amager. Vi tager os tid til dig, og uanset om du kommer for at få trimmet spidserne eller for at få en helt ny frisure, er Hair by Stender det oplagte valg. Her kan vi hjælpe med alt lige fra en helt almindelig klipning til farvning og permanentet hår, ligesom vi også kan tilføre en masse fugt til dit hår med nogle lækre kure hos vores frisør på Amager. Derudover kan vi også sætte hår og lægge makeup i forbindelse med eksempelvis gallafester, konfirmationer og lignende.

Ønsker du ny inspiration og gode råd til, hvordan du kan arbejde med dit hår, er du også altid velkommen hos vores frisør på Amager. Hvad end du kunne tænke dig en praktisk frisure, der passer til en travl hverdag, ønsker råd til at passe bedst på dine krøller eller noget helt tredje, kan vores frisør på Amager hjælpe dig i den rigtige retning med både farve og klipning, der passer til netop dig.

Kvalitet og gode produkter er i fokus hos vores frisør på Amager

Hos Stender Amager arbejder vores frisører udelukkende med nogle af de bedste redskaber og produkter – og det kan både ses og mærkes under og efter et besøg hos vores frisør på Amager. Hvad end du får dit hår vasket med en skøn shampoo, farvet i en lækker farve eller stylet smart efter din klipning, anvender vi udelukkende kun kvalitetsprodukter fra blandt andet Kerastace og Redken, Loreal Professional og Hair By Stender. Det er produkter, der med sine ingredienser og egenskaber giver dig et lækkert og velplejet hår. Du har naturligvis også mulighed for at købe de forskellige produkter hos vores frisør på Amager, så du kan tage den gode oplevelse med hjem.

Her kan du finde vores frisør på Amager

Er du på udkig efter en frisør på Amager, finder du Stender i Amager Centret. Salonens lyse og indbydende lokaler ligger på mellemdækket, og du har rig mulighed for at kombinere din frisørtid med shopping i Amager Centerets andre forretninger.

Vores frisør på Amager har åbent mandag-fredag mellem klokken 9.30 og 19.00 og om lørdagen mellem 8.00-17.00. Book tid online eller ved at ringe direkte til Stender i Amager Centeret på telefon 32 96 02 18.

Mangler du en god Amager frisør, som kan få dine hårdrømme til at gå opfyldelse? Så er vores frisør på Amager til for dig. Vores frisører tager altid godt hånd om dig som kunde, og de arbejder grundigt og detaljeorienteret for det bedste resultat, du kan nyde længe.