Holte
Salon Stender Holte
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Michelle
Tlf. nr:
Adresse:
Holte Midtpunkt 11
Postnummer:
2840 Holte
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 18.00
  • Fredag: 9.00 - 17.30
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Michele
Majbrit
Bianca
Hannah
Maria

Holte frisør

Frisør Stender har frisører over hele Sjælland – og er du på udkig efter en lokal frisør i Holte, så er du altid mere end velkommen til at slå vejen forbi vores Holte frisør. Her bliver du mødt af et team bestående af dygtige og erfarne frisører, der til enhver tid er klar til at hjælpe dig med at få din drømmefrisure. Hos vores Holte frisør går vi ikke på kompromis med din klipning, hvad end der er tale om en komplet ny frisure eller blot en studsning, og du er altid garanteret en hyggelig oplevelse i vores lækre lokaler.

Holte frisør kan hjælpe dig til den rette frisure

At vælge den rette frisure kan være svært. For hvad passer lige til din ansigtsform og din teint? Ønsker du en frisure, der er let at sætte om morgenen, eller vil du have en frisure, der giver dig masser af forskellige muligheder for opsætning og styling? Så er vores Holte frisør bestemt et besøg værd. Hos Stender i Holte har vores dygtige personale et øje for, hvad der lige kunne passe perfekt til dig. Besøger du derfor vores Holte frisør med et ønske om, at der skal ske noget nyt, så kan vores frisører helt sikkert hjælpe dig med at finde den helt rette frisure.

Hos vores Holte frisør ønsker vi ikke at gøre som alle andre. Det er derfor en vigtig del af vores arbejde, at vi sætter god tid af til hver klipning. Inden vi begynder at klippe dit hår eller style det, sætter vi os altid godt ind i, hvad det er, du ønsker, dine behov og lignende, så vi er sikre på, at vi klipper dit hår i den frisure, du drømmer om.

Noget af det, der især er vigtigt for vores Holte frisør, er at have de rette produkter og redskaber ved hånden. Det er nemlig med til at give dig det bedste resultat, samtidig med at produkterne kan være med til at give næring til dit hår og tilføje en ekstra lækker finish. Skulle du forelske dig i eksempelvis den shampoo eller den lak, din frisør bruger hos vores Holte frisør, kan du naturligvis shoppe det med hjem, så du kan skabe salonoplevelsen hjemme hos dig selv.

Hos vores Holte frisør kan vi klippe hele familien

Er du på udkig efter en frisør i Holte, hvis kernekompetence er at kunne klippe alle i familien, er Frisør Stender i Holte et oplagt valg. Vores dygtige frisører kan nemlig sørge for dame-, herre- såvel som børneklip, hvorfor du snildt kan tage hele familien med, når det er blevet tid til at blive klippet.

En god klipning er dog ikke det eneste, vi kan hjælpe med hos vores frisør i Holte. Du kan således også bestille tid til blandt andet toning, farvning såvel som striber ved hjælp af både hætte og stanniol. Du kan også få farvet bryn og vipper hos vores Holte frisør.

Stender i Holte kan dog ikke kun hjælpe dig med en ny og flot frisure. Skal du eksempelvis til galla eller konfirmation? Skal du giftes? Eller vil du bare gerne gøre lidt ekstra ud af dig selv i forbindelse med en særlig lejlighed? Så kan du også komme forbi vores Holte frisør og få lagt en smuk makeup, der passer perfekt til anledningen.

Bestil tid hos vores Holte frisør allerede i dag

Det skal være nemt og bekvemt at forkæle sig selv med en tur til vores Holte frisør, og derfor kan du også booke tid på mange forskellige måder. Først og fremmest er du altid mere end velkommen til at slå vejen forbi Stender i Holte, hvor tidsbestilling kan ske hos en af medarbejderne. Du kan også give os et kald på telefon 45 42 54 18.

Ønsker du at bestille tid til Frisør Stender i Holte allerede med det samme? Så kan du også gøre det online via vores smarte bookingsystem.