Ringsted
Salon Stender Ringsted
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Karina og Kamilla
Tlf. nr:
Adresse:
Sct Hansgade 21
Postnummer:
4100 Ringsted
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 19.00
  • Fredag: 9.00 - 17.30
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Emilie
Kamila
Karina
Nanna
Katarina
Bettina
Tina
Caroline

Ringsted frisør

Hvis du leder efter en dygtig og erfaren frisør til at puste nyt liv i dine lokker, bør du helt sikkert tage et smut forbi Frisør Stender i Ringsted. Her er du altid garanteret en hyggelig oplevelse, hvor du er i centrum, og naturligvis også et rigtig flot resultat, som du kan få glæde af i lang tid. Så kom forbi vores Ringsted frisør og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få din drømmefrisure.

Få en flot frisure, der passer til dig hos vores Ringsted frisør

Dit hår er unægtelig en vigtig del af dig. Det betyder meget for din fremtoning, og ved hjælp af dit hår kan du også få et personligt og unikt ydre, der matcher dig. At læne sig tilbage i en frisørstol er derfor en tillidssag. Der findes ikke noget værre end at gå fra salonen med et hår, der slet ikke er, som man ønskede det – det slipper du for at bekymre dig om, når du besøger vores Ringsted frisør.

Her hos vores Ringsted frisør lægger vi en ære i altid at kunne give dig den frisure, som du gerne vil have. For at opnå det helt rigtige look tager vi os derfor altid god tid til dig, når du besøger vores Ringsted frisør. Her lytter vi til dine ønsker og krav, og først derefter griber vi til saksen og begynder at klippe. Vil du derfor være sikker på, at du får lige den frisure, du har drømt om, så besøg vores frisør i Ringsted .

Har du ikke en klar ide om, hvad du kunne tænke dig at få lavet, kan du også altid komme forbi vores Ringsted frisør og få en ny og frisk frisure. Vores erfarne frisører har nemlig et godt øje for, hvad der kan passe perfekt til dine behov og dit ansigt. Vil du gerne have dit hår farvet, kan vi også vejlede dig i de farver, der vil passe smukt til din teint.

Oplev højt serviceniveau hos vores Ringsted Frisør

Når du besøger vores Ringsted frisør, vil du først og fremmest blive taget godt imod af vores erfarne frisører. De vil vise dig til din plads og sørge for, at du har en god kop kaffe eller lignende samt et blad, hvis du ønsker lidt at læse i, mens du bliver klippet. Ellers er alle hos vores Ringsted frisør altid klar på en sludder, hvis du har lyst. Ofte starter vores snakke tit der, hvor de endte, sidste gang vores kunder besøgte os.

Udover en flot klipning, er der også altid masser af rådgivning og vejledning at hente hos vores frisør i Ringsted. Ønsker du derfor nogle tips til, hvilke produkter du med fordel kan bruge til at tæmme krøllerne eller til at give mere fyldte i glat hår, står vi altid klar til at hjælpe dig.

Alle de lækre shampooer og stylingsprodukter, som vi anvender hos vores Ringsted frisør, har du naturligvis mulighed for at købe med hjem – på den måde kan du let som ingenting tage den fulde salonoplevelse med hjem til dig selv.

Det er let som en leg at bestille tid hos vores Ringsted frisør

Hos vores Ringsted frisør kan vi klare både dameklip, herreklip og børneklip – så uanset om det er dig eller de mindste i familien, der skal klippes, så er Stender i Ringsted stedet at besøge. Her er du og resten af familien altid i gode hænder.

Det skal være nemt og bekvemt at få et lækkert og velklippet hår – og den gode oplevelse starter allerede, når du bestiller tid hos vores Ringsted frisør. Du er velkommen til at kigge forbi Frisør Stender i Ringsted, hvor du har mulighed for at høre mere og bestille tid – ellers kan du også fange Stender i Ringsted på telefon 44 99 18 18.

Ønsker du at bestille tid med det samme til dit næste besøg, kan du ligeledes gøre det gennem vores online bookingsystem.