Om os

Hvem er vi?

Historien om Stender begynder for ca. 50 år siden. John Stender startede med at klippe i sin lejlighed i Skovlunde, men da muligheden bød sig, opgraderede John til en herre og dame salon i Skovlunde Centret. Salonerne var en stor succes, og i løbet af få år udvidede Stender med 20 nye saloner i byer som f.eks. Ballerup og Roskilde.

Ligesom butikkerne har rykket sig, har frisørfaget også udviklet sig gennem årenes løb. Fra blot at være en frisør er Stender, som vi kender det i dag, blevet til meget mere end det. Hos Stender lægger vi vægt på, at man som kunde føler sig godt tilpas under hele opholdet hos os, og vi mener at en god dialog mellem frisør og kunde er ekstremt vigtigt.

Frisør med god tid til dig

Vi tager os tid til hver enkelt kunde og gør vores bedste for at imødekomme ønsker, samtidig med at vi giver vores ærlige input. Vores frisører brænder for deres arbejde, og en naturlig entusiasme er blandt andet noget af dét, der gør Stender til en af Danmarks bedste frisører. Stender samarbejder med de fleste danske mode- og reklamebureauer og har udover det et tæt samarbejde med Loréal og Wella.