Greve
Her kan du finde vores frisør i Greve
Kontaktinformationer:
Ejer:
Kurt og Susanne
Tlf. nr:
Adresse:
Greve Midtby Center 6 k
Postnummer:
2670 Greve
Åbningstider:
  • Mandag: 10.00 - 18.00
  • Tirsdag: 10.00 - 18.00
  • Onsdag: 10.00 - 18.00
  • Torsdag: 10.00 - 18.00
  • Fredag: 10.00 - 19.00
  • Lørdag: 8.00 - 15.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Kurt
Vibeke
Susanne
Hanne
Dorthe

Greve frisør

Er det tid til at få studset spidserne? Eller drømmer du om den helt store transformation i form af en ny smart frisure og en ny hårfarve? Hair by Stender har frisører spredt ud over hele Sjælland, og hos vores Greve frisør bliver du altid taget godt imod af kompetente og uddannede frisører, der er klar til at give dig en ny og lækker frisure.

Giv dit hår nyt liv med et besøg hos vores Greve frisør

Hvad end du er lang- eller korthåret, farver dit hår eller får det permanentet, så er dit hår en vigtig del af, hvem du er. Med din frisure, hårfarve og opsætning af dit hår har du nemlig mulighed for at vise masser af personlighed og individualitet. Det er derfor vigtigt, at du vælger en frisør, der forstår dig, dine ønsker og dermed kan give dig lige præcist det resultat, du går efter.

Hos vores Greve frisør bliver du derfor altid mødt af lyttende og interesserede frisører, der gerne sætter lidt ekstra tid af til en snak om, hvad du godt kunne tænke dig. Først der griber vi fat i saksen og går i gang med at give dit hår nyt liv. Er du derfor på udkig efter en frisør i Greve, hvor du føler, at du er i centrum, og hvor der bliver taget højde for alle dine ønsker og ideer, så er et besøg hos vores Greve frisør bestemt det hele værd.

Det er ligeledes vores mission, at du altid føler dig velkommen og i trygge hænder, så snart du bliver budt indenfor hos vores Greve frisør. Når du sætter dig godt til rette i frisørstolen med en god kop kaffe hos vores Greve frisør, kan du derfor altid være sikker på, at vores dygtige og uddannede frisører kun bruger de bedste redskaber, anvender de lækreste produkter og gør et stort arbejde ud af at give dig det allerbedste resultat. Vores succes er til enhver tid, at du føler dig veltilpas og smuk, når du er blevet klippet hos vores Greve frisør.

Lad hele familien blive klippet hos vores Greve frisør

Frisør Stender i Greve har et bredt spektrum af kompetencer – det betyder, at vores frisører kan klippe både damer, herrer såvel som børn. De har stor erfaring med alt lige fra langt og glat hår til de smarte frisurer med krøller, så uanset din hårtype og din frisure kan du slå et smut forbi vores Greve frisør.

Du finder Stender i Greve Center, hvorfor du snildt kan kombinere din næste frisørtid med lidt shopping i nogle af centrets andre forretninger.

Udover at kunne give dig en ny og lækker frisure hjælper vores dygtige personale hos vores Greve frisør dig også gerne med en masse gode råd samt tips og tricks til, hvordan du bedst kan passe og pleje dit hår samt sætte det, så du kan få mest mulig glæde af det resultat, du har fået hos Stender i Greve.

Book tid til et besøg hos vore Greve frisør allerede i dag

Er du på udkig efter en frisør i Greve? Og ønsker du en lækker klipning, der fremhæver dit ansigt og passer lige til dig? Så book tid til et besøg hos vores frisør i Greve allerede i dag.

Du kan gøre det ved at give et kald til Frisør Stender i Greve på telefon 43 60 08 75 eller 43 90 31 18. Du er selvfølgelig også altid velkommen til at komme forbi Stender i Greve Center, hvor du kan høre meget mere om dine muligheder. Ønsker du at bestille tid online til et besøg hos vores Greve frisør, kan dette naturligvis også lade sig gøre via vores online bookingsystem.