Frederikssund
Her kan du finde vores frisør i Frederikssund
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Gitte
Tlf. nr:
Adresse:
Østergade 1
Postnummer:
3600 Frederikssund
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 17.30
  • Fredag: 9.00 - 19.00
  • Lørdag: 7.00 - 13.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Gitte
Lene
Betina
Siff

Frederikssund frisør

Trænger dine spidser til at blive klippet? Eller har du længe gået med tanken om at få en helt ny frisure, der passer til dig og din stil? Så er vores Frederikssund frisør det oplagte valg. Her byder vores dygtige og erfarne frisører dig velkommen i vores hyggelige lokaler, og du er altid sikker på at forlade vores Frederikssund frisør med et smukt og velklippet hår.

Bliv den bedste udgave af dig selv hos vores Frederikssund frisør

Dit hår er en vigtig del af, hvem du er og din ydre fremtoning. Det er derfor vigtigt, at du vælger en frisør, der forstår dine visioner og ønsker, og som kan give dig lige præcis den frisure, du gerne vil have. Hos vores Frederikssund frisør gør vi altid vores ypperste for at give dig det allerbedste resultat. Her er du nemlig i centrum, og vores mål er til enhver tid, at du kommer til at føle dig smuk og veltilpas efter et besøg hos vores Frederikssund frisør.

Før vi griber fat i saksen og går i gang, tager vi en grundig snak om, hvad du godt kunne tænke dig. Det er nemlig vigtigt for os, at du føler dig afslappet og forstået hos vores Frederikssund frisør, og derfor sætter vi også gerne lidt ekstra tid af til forventningsafstemningen. Dette gælder også efter din behandling, hvor vores personale kan give dig tips til, hvordan du bedst plejer og sætte dit hår.

Har du et ønske om, at der skal ske noget helt nyt med dit hår, men er du i tvivl om, hvilken frisure der vil klæde dig, står personalet i vores Frederikssund frisør også klar til at rådgive dig. De kommer gerne med professionelle input til, hvad der kunne klæde dig og din stil, og som samtidig passer til din hverdag. Med andre ord kan vores personale hos Frisør Stender i Frederikssund hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv.

Vores Frederikssund frisør har et bredt spektrum af kompetencer

Er det dig selv, der trænger til at blive klippet? Din bedre halvdel? Eller måske dine børn? Så kan du og resten af familien altid slå vejen forbi vores Frederikssund frisør. Her er frisørerne nemlig specialister i både dame-, herre- og børneklip.

Udover professionel klipning kan du også få farvet og tonet dit hår hos vores Frederikssund frisør. Vi anvender udelukkende de bedste produkter og teknikker, så du altid er garanteret et smukt og naturligt resultat. Og ønsker du at få lavet striber i dit hår? Så er vores Frederikssund frisør også stedet at gå til.

Vores Frederikssund frisør er dog meget mere end bare en almindelig frisørsalon. Vores personale kan også farve bryn og vipper samt lægge makeup til alle livets store begivenheder. Så hvad end du skal giftes, konfirmeres, til galla eller blot vil gøre lidt ekstra ud af dig selv inden en stor fødselsdag, kan du komme forbi vores Frederikssund frisør og få lagt en elegant og flot makeup, der passer perfekt til anledningen.

Book tid til en god oplevelse hos vores Frederikssund frisør

Leder du efter en god og kompetent frisør i Frederikssund? Så slå et smut forbi vores Stender frisør beliggende i Østergade i Frederikssund, og hør mere om dine muligheder. Hos Stender i Frederikssund er du altid i trygge hænder, og du er altid sikret en god oplevelse.

Ønsker du at besøge Stender Frederikssund, kan tidsbestilling foretages ved at ringe til 47 31 2 18 eller online.