Hørsholm
Salon Stender Hørsholm
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Valentina
Tlf. nr:
Adresse:
Hovedgaden 43
Postnummer:
2970 Hørsholm
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 17.30
  • Fredag: 9.00 - 19.00
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Valentina
Josefine
Susan
Sabrin
Catharina
Cecilie
Pernille

Hørsholm frisør

Er det ved at være tid til at prøve en ny frisure? Eller skal du bare lige studses? Uanset hvad er du altid garanteret en god oplevelse, hvis du vælger at sætte dg godt til rette i frisørstolen hos vores Hørsholm frisør. Her bliver du mødt af et hold bestående af passionerede og yderst kompetente frisører, der alle gør deres ypperste for, at du ender med at få lige præcis den frisure, du har gået og drømt om.

Hos vores Hørsholm frisør er du altid i trygge hænder

Så snart du træder ind i vores hyggelige lokaler centralt placeret i Hørsholm, mærker du den gode stemning. Hos Stender i Hørsholm bliver du budt på en god kop kaffe, og mens du læner dig godt tilbage i den komfortable frisørstol, sørger din frisør for at give dig et smukt og velklippet hår. Så ønsker du ikke blot at få klippet dit hår, men samtidig også en rigtig behagelig og hyggelig oplevelse, er et besøg hos vores Hørsholm frisør altid et oplagt valg.

Hos vores frisør i Hørsholm er dame-, herre-, og børneklip vores kernekompetencer. Vores frisører har erfaring med at klippe alt lige fra store naturlige krøller til glat og fint hår, hvorfor de helt sikkert også kan klippe dig. Derudover kan du hos vores Hørsholm frisør også få tonet og farvet hår såvel som få lavet striber ved hjælp af enten hætte eller stanniol. Mens du bliver klippet, kan du også få farvet dine øjenbryn og vipper.

Til nogle af alle livets store begivenheder er det altid lidt sjovere at gøre lidt ekstra ud af sig selv. Derfor kan du også komme forbi vores Hørsholm frisør og få lagt en flot makeup, der passer til anledningen – hvad end det er til bryllup, konfirmation, fødselsdag eller noget helt fjerde.

Du er altid i centrum hos vores Hørsholm frisør

Hos vores frisør i Hørsholm ved vi alt om, hvor vigtigt det er at have den rette frisure. Dit hår er nemlig en vigtig del af din fremtoning og identitet, og derfor er det også helt essentielt, at dit hår passer til dig og din personlighed. Når du besøger vores Hørsholm frisør, vil du således altid opleve, at vi lægger vægt på, at du får en behagelig oplevelse, der tager afsæt i dine ønsker.

Hos vores Hørsholm frisør sørger vi først og fremmest altid for at sætte god tid af til din klipning. På den måde kan du og din frisør altid få en god snak om, hvad ønsker du har for dit hår, dit drømmeresultat og naturligvis også dine behov. Hos Stender i Hørsholm kan du derfor også være sikker på, at du bliver lyttet til, og at du kan læne dig godt tilbage og blot nyde en afslappet og lækker klipning hos vores frisør i Hørsholm.

Stender er en kendt frisørkæde, og lige siden den første frisør åbnede, har det været vigtigt for os kun at bruge de bedste produkter. Vi har blandt andet et samarbejde med Wella og Loréal, så når du enten får dit hår plejet eller stylet hos vores Hørsholm frisør, kan du være sikker på, at det sker med de bedste produkter.

Bestil tid til dit næste frisørbesøg hos vores Hørsholm frisør

Ønsker du at booke tid hos Frisør Stender i Hørsholm, kan det gøres på flere forskellige måder. Først og fremmest er du selvfølgelig altid velkommen til at komme forbi vores Hørsholm frisør på Hovedgaden 37. Her kan du også høre meget mere om, hvad vi kan gøre for dig. Du har også mulighed for at ringe til Frisør Stender i Hørsholm på telefon 45 76 01 18.

Ønsker du at bestille tid online til dit næste besøg hos vores Hørsholm frisør, kan det hurtigt gøres gennem vores smarte bookingsystem.