Skovlunde
Salon Stender Skovlunde
Kontaktinformationer:
Ejer:
Malene
Bestyrer:
Malene
Tlf. nr:
Adresse:
Bybuen 30
Postnummer:
2740 Skovlunde
Åbningstider:
  • Mandag: 9.00 - 17.30
  • Tirsdag: 9.00 - 17.30
  • Onsdag: 9.00 - 17.30
  • Torsdag: 9.00 - 19.00
  • Fredag: 9.00 - 19.00
  • Lørdag: 7.30 - 13.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Mie
Malene
Anja
Tina
Michelle
Jasmin

Skovlunde frisør

Er du på udkig efter en dygtig og kompetent frisør, der kan give dig det hår, du altid har drømt om? Så er et besøg hos Stender i Skovlunde helt sikkert værd at overveje. Vores Skovlunde frisør har været en del af Skovlunde Centret siden 1969, og lige siden begyndelsen har vores kunder altid været garanteret et flot resultat og en herlig oplevelse hos Frisør Stender i Skovlunde.

Bliv mødt af smilende og dygtige frisører hos vores Skovlunde frisør

Stender i Skovlunde er en del af den populære Stender-frisørkæde. Du kan finde vores saloner over hele Sjælland – og naturligvis findes der også en Salon Stender i Skovlunde. Fælles for alle vores frisører er, at du her altid bliver mødt af professionelle og meget dygtige frisører, der brænder for deres fag og altid gør lidt ekstra ud af hver klipning. Det er din garanti for, at besøger du vores Skovlunde frisør, er du altid sikret en flot klipning, der passer perfekt til dig og lever op til dine ønsker.

Noget af det, der er vigtigst for os her hos vores Skovlunde frisør, er uddannelse. Alle vores frisører er således veluddannede inden for faget, og vi tager ofte også på efteruddannelse og kurser i både ind- og udland. På den måde kan vi hos vores Skovlunde frisør altid være sikre på, at vi er med på hårmoden og anvender nogle af de nyeste teknikker.

Når du træder ind ad døren hos Salon Stender i Skovlunde, vil du med det samme føle dig velkommen i vores moderne og hyggelige lokaler. Her kan du trygt læne dig tilbage i frisørstolen, nyde en god kop kaffe og få en god snak med din frisør, mens du bliver klippet. Det er derfor altid en oplevelse at komme forbi vores Skovlunde frisør.

Altid høj kvalitet hos vores Skovlunde frisør

Vores kernekompetence er dameklip, herreklip og børneklip. Derudover kan du også komme forbi vores Skovlunde frisør, hvis du ønsker at få en ny frisk hårfarve. Vi kan blandt andet give dig en smuk nøddebrun hårfarve, en moderne platinblond og meget mere – hvad du ønsker, kan vores frisør i Skovlunde helt sikkert hjælpe dig med. Og selvfølgelig foregår farvning altid nænsomt og grundigt, så du altid får et smukt resultat.

Hos vores Skovlunde frisør er det nu ikke kun vigtigt for os at kunne tilbyde høj service til enhver tid. Det er også vigtigt for os, at vi kan anvende samt tilbyde nogle af de bedste produkter – både i forbindelse med farvning samt pleje af dit hår. Og skulle du forelske dig i nogle af de lækre stylingsprodukter, din frisør anvender? Så er det naturligvis muligt at købe dem hos vores Skovlunde frisør.

Er du derfor på udkig efter en frisør i Skovlunde, hvor du altid er garanteret høj kvalitet og ren forkælelse, er vores Skovlunde frisør et oplagt valg.

Få tid til din næste klipning hos vores Skovlunde frisør

Hos Stender i Skovlunde er det vores mission at gøre det så let som muligt for dig at opnå dit drømmeresultat – og så endda til priser, de fleste kan være med til. For at gøre det nemt og bekvemt for dig kan du også foretage tidsbestilling hos os på flere forskellige måder.

Vil du gøre det nu og her, kan du med fordel bruge vores online bookingsystem. Du er også mere end velkommen til at give os et kald på telefon 44 94 03 18 eller 44 84 79 18, hvor vores medarbejdere kan hjælpe dig med at finde en tid, der passer dig. Og er du i nærheden? Så stik hovedet ind hos vores Skovlunde frisør og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig.