Hillerød
Salon Stender Hillerød
Kontaktinformationer:
Ejer:
Grethe Marchewka
Tlf. nr:
Adresse:
Slotsgade 32
Postnummer:
3400 Hillerød
Åbningstider:
  • Mandag: 9.30 - 17.30
  • Tirsdag: 9.30 - 17.30
  • Onsdag: 9.30 - 17.30
  • Torsdag: 9.30 - 17.30
  • Fredag: 9.30 - 19.00
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Grethe
Connie
Maria
Nanna

Hillerød frisør

Leder du efter en lokal frisør i Hillerød? Og ønsker du ikke at gå på kompromis med kvaliteten af din klipning? Så bør du forkæle dig selv med et besøg hos Frisør Stender i Hillerød. Hos vores Hillerød frisør er du altid garanteret et smukt og velklippet resultat, kompetent rådgivning, der matcher dine behov og din hårtype, og en skøn oplevelse, hvor du er i centrum.

Få en frisure, der passer perfekt til dig hos vores Hillerød frisør

Når det kommer til at vælge en god frisør, er det vigtigt, at du finder en, der har forståelse for dig og dine ønsker, samt kan se, hvad der kan se rigtig smart ud til dig – en sådan frisør er du altid garanteret, når du besøger Stender i Hillerød. Hos vores Hillerød frisør bliver du nemlig altid mødt af kompetente og passionerede frisører, der har et øje for det bedste resultat og er virkelig dygtige til at klippe.

Fordi dit hår er en vigtig del af din fremtoning, er det også vigtigt, at du får en frisure, der matcher dig. Både dit udseende såvel som din personlighed. Har du ikke selv en ide om, hvad du godt kunne tænke dig, så hjælper de dygtige medarbejdere i vores Hillerød frisør dig gerne. De kan let se, hvad der kan passe til din ansigtsform, din teint og dine behov.

Hos vores Hillerød frisør ønsker vi ikke at være som alle andre. Derfor sætter vi altid gerne lige lidt ekstra tid af, inden vi griber til saksen. Her er der plads til, at vi kan få en god snak om, hvad du ønsker dig, og når du er færdig med at blive klippet, hjælper vi dig også gerne med gode tips til, hvordan du får mest ud af din nye frisure.

Klipning i høj kvalitet hos vores Hillerød frisør

Er det blevet tid til at få studset spidserne, skal du have lavet en helt ny frisure eller måske endda have farvet håret, er det alfa og omega, at det bliver gjort med de rigtige redskaber og produkter i høj kvalitet. Hos Stender i Hillerød er det vores mission altid at kunne tilbyde dig en klipning og hårbehandling med nogle af de bedste materialer.

Hos vores Hillerød frisør har vores dygtige frisører således de bedste sakse og lignende til at arbejde med, og når det kommer til behandling samt farvning af dit hår, anvendes udelukkende nogle af de bedste produkter fra en lang række af populære og anerkendte brands. Og skulle du forelske dig i den shampoo eller måske nogle af de stylingsprodukter, din frisør bruger, kan du naturligvis købe dem hos vores Hillerød frisør.

Vores frisører har alle en stor passion for faget. Det kommer til udtryk ved blandt andet masser af uddannelse og en fantastisk tilgang til enhver klipning, hvilket naturligvis altid kommer dig til gode. Sætter du dig derfor godt til rette med en kop kaffe hos vores Hillerød frisør, er du garanteret en fantastisk oplevelse og et smukt resultat.

Sådan bestiller du tid hos vores Hillerød Frisør

Du finder Stender centralt i Hillerød. Du er altid velkommen til at komme forbi til en snak om dit hår og dine muligheder, ligesom du også altid er mere end velkommen til at bestille tid. Hos Stender i Hillerød kan booking også ske over telefon – du skal blot ringe til telefon 48 26 99 18.

Det er også muligt at bestille tid til et besøg hos vores Hillerød frisør ved at gøre brug af vores online bookingsystem.