Lyngby
Salon Stender Lyngby
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Kim
Tlf. nr:
Adresse:
Lyngby Hovedgade 46
Postnummer:
2800 Kgs.Lyngby
Åbningstider:
  • Mandag: 9.30 - 19.00
  • Tirsdag: 9.30 - 19.00
  • Onsdag: 9.30 - 19.00
  • Torsdag: 9.30 - 19.00
  • Fredag: 9.30 - 17:30
  • Lørdag: 8.00 - 16.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Kim
Heidi
Malou
Mie - barsel
Betina
Line
Silvia
Karina
Mark
Taniya

Lyngby frisør

Vil du forkæle dig selv med en klipning i høj kvalitet? Og er du samtidig på udkig efter en lokal frisør i Lyngby? Så er Frisør Stender i Lyngby et oplagt valg. Vi er en del af frisørkæden Stender, og her er du altid garanteret et flot og velklippet resultat, uanset om du kommer forbi for at få klippet spidserne, eller du drømmer om at prøve noget helt nyt med dit hår.

Hos vores Lyngby frisør er du i trygge hænder

Dit hår er en vigtig del af dig. Det udtrykker personlighed, og et velplejet og flot hår er altid prikken over i’et til enhver anledning. Vi ved godt, at det kræver tillid at læne sig tilbage i frisørstolen og lade andre tage sig af dit hår. Når du besøger vores Lyngby frisør, kan du være sikker på, at du altid er i trygge hænder. Uanset om der er tale om en lille opgave eller den helt store makeover, så tager vi os altid ekstra god tid til dig. Hos vores Lyngby frisør er det nemlig dig, der er i centrum.

Hos Stender i Lyngby vil du ydermere altid kun blive mødt af uddannede frisører, der alle har én ting til fælles – en stor passion for faget. Hos vores Lyngby frisør lægger vi en stolthed i hver klipning, og det kan også ses på det færdige resultat. De står også gerne klar, hvis du ønsker rådgivning og inputs i forhold til, hvad der kan passe til dig og din hårtype, hvorfor du kan være sikker på at få en frisure, der matcher dig, dine behov og din ansigtsform.

Ønsker du derfor service i topklasse og en klipning, der er lidt ud over det sædvanlige, kan de professionelle frisører hos vores Lyngby frisør helt sikkert hjælpe dig.

Bliv mødt af dygtige specialister hos vores Lyngby frisør

Hos vores Lyngby frisør gør vi rigtig meget ud af at kunne tilbyde det bedste af det bedste, når det kommer til klipning. Besøger du derfor Stender i Lyngby, bliver du altid mødt af veluddannede frisører, hvoraf mange af dem har hver deres speciale. Derfor er vi hos vores Lyngby frisør også i stand til at kunne varetage alle former for klippeopgaver – herreklip, dameklip, børneklip såvel som klipning af alt lige fra krøllet tykt hår til fint og glat hår.

Det er dog ikke kun en professionel klipning, du kan opleve hos vores Lyngby frisør. Vi tilbyder således også blandt andet toning, farvning, striber med både hætte og stanniol samt farvning af bryn og vipper. Du kan altså få den komplette klipning inklusiv farvning, hvis det er det, du ønsker.

Vi vil også gerne kunne hjælpe dig med at blive klar til alle livets store begivenheder. Hos vores Lyngby frisør kan du således også komme forbi og få lagt en flot makeup til blandt andet bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum og lignende.

Forkæl dig selv og bestil tid til et besøg hos vores Lyngby frisør

Hos Frisør Stender i Lyngby er hvert et besøg en oplevelse. Så drømmer du om at forkæle dig selv med en lækker klipning og måske en ny flot farve til håret, er vores frisør i Lyngby et oplagt valgt. Hos vores Lyngby frisør kan du nemlig altid læne dig godt tilbage i frisørstolen, nyde en god kop kaffe og lade vores dygtige frisører give dig en ny, flot frisure.

Du finder Stender i Lyngby Storcenter, så du kan snildt kombinere dit frisørbesøg med en hyggelig shoppetur. Du er velkommen til at komme forbi og høre mere om dine muligheder samt bestille tid. Du kan også give os et kald på telefon 45 87 58 18. Ønsker du i stedet at bestille tid allerede med det samme? Så gør det online – det er nemt og bekvemt.