Rødovre
Salon Stender Rødovre
Kontaktinformationer:
Bestyrer:
Camilla
Tlf. nr:
Adresse:
Rødovre Centrum 244
Postnummer:
2610 Rødovre
Åbningstider:
  • Mandag: 09.30 - 19.00
  • Tirsdag: 09.30 - 19.00
  • Onsdag: 09.30 - 19.00
  • Torsdag: 09.30 - 19.00
  • Fredag: 09.30 - 19.00
  • Lørdag: 08.00 - 17.00
  • Søndag: 10.00 - 17.00
Personale

Rødovre frisør

Når du besøger Frisør Stender i Rødovre, er du altid sikker på, at dit hår er i trygge hænder. Så leder du efter en dygtig frisør, der kan give dig den frisure, du altid har drømt om, så er vores Rødovre frisør et oplagt valg. Her bliver du mødt af professionelle og erfarne frisører, der alle står klar til at hjælpe dig, hvad end du blot skal have studset spidserne eller have dig en ny og frisk frisure.

Mange gode grunde til at vælge vores Rødovre frisør

Når det kommer til dit hår, er vi udmærket godt klar over, at det kræver tillid at gå til frisør. Får du ikke dit hår nøjagtigt, som du gerne vil have det, kan det desværre hurtigt resultere i en dårlig oplevelse – men vælger du vores Rødovre frisør, er du altid garanteret en god oplevelse.

Hos vores Rødovre frisør bestræber vi os nemlig altid på at kunne levere et solidt og lækkert resultat – hver gang. Du vil derfor blive mødt af professionelle og erfarne frisører, der brænder for deres fag. De lytter til dine ønsker og krav, så du er sikker på at få det resultat, du drømmer om.

Ønsker du derimod noget helt nyt, kan du med fordel også besøge vores Rødovre frisør. Vi sætter gerne ekstra tid af, så vi sammen kan finde ud af, hvad der kan fungere for dig. Her kigger vi blandt andet på dine behov, din ansigtsform – og skal du også have farvet hår, ser vi også på, hvad der kunne passe flot til din teint.

Kom forbi vores Rødovre frisør og få klippet og farvet dit hår

Hos vores Rødovre frisør er hårklip en af vores kernekompetencer. Stender i Rødovre kan klare både herreklip, dameklip og børneklip, så her kan hele familien snildt komme forbi, når det er blevet tid til at få studset spidserne. Vi har erfaring med alt lige fra moderne frisurer til både ham og hende til seje frisurer til de små.

Frisør Stender i Rødovre kan dog ikke kun være behjælpelig med en rigtig flot klipning. Du er også velkommen hos vores Rødovre frisør, hvis du eksempelvis drømmer om en ny hårfarve – vil du eksempelvis gå fra at være blond til at være brunette? Eller måske drømmer du om en flot rød hårfarve? Ingen opgave er for lille eller for stor. Hos vores Rødovre frisør kan du også få lavet flotte striber, der kan give masser af spil og liv til dit hår.

Vil du være helt klar til årets store fest? Eller måske et bryllup? Så er det også bare med at bestille tid til et besøg hos vores Rødovre frisør. Vores frisører er nemlig også dygtige til at lægge en flot makeup, der passer til anledningen, ligesom de kan style dit hår smukt. Uanset anledning og lejlighed kan du derfor altid blive klar med et besøg hos Frisør Stender i Rødovre.

Bestil tid nemt og bekvemt hos vores Rødovre frisør

Hos vores Rødovre frisør har vi én mission – det skal til enhver tid være nemt for dig at få lige det hår, du går og drømmer om. Derfor er det naturligvis også nemt for dig at bestille tid hos vores frisør i Rødovre. Stender ligger i Rødovre Centrum, der er centralt placeret i byen. Et besøg hos Stender i Rødovre centret kan derfor også snildt kombineres med en hyggelig shoppetur i centrets andre butikker.

Ønsker du at bestille tid over telefon, kan det naturligvis også lade sig gøre. Du skal blot ringe til vores Rødovre frisør på telefon 32 50 06 18, og så hjælper en af vores medarbejdere dig med at finde en tid, der passer dig. Hos Stender i Rødovre er online booking også en mulighed – det kan du gøre lige her på denne side via vores smarte online bookingsystem.