Nivå
Salon Stender Nivå
Kontaktinformationer:
Ejer:
Elisabeth Drost
Bestyrer:
Petty
Tlf. nr:
Adresse:
Nivå Center 24
Postnummer:
2990 Nivå
Åbningstider:
  • Mandag: 9.30 - 17.30
  • Tirsdag: 9.30 - 17.30
  • Onsdag: 9.30 - 17.30
  • Torsdag: 9.30 - 17.30
  • Fredag: 9.30 - 18.00
  • Lørdag: 8.00 - 14.00
  • Søndag: Lukket
Personale
Petty
Poul Erik
Tessa

Nivå frisør

Står du og mangler en ny og god frisør i Nivå? Og ønsker du en klipning i høj kvalitet? Så bør du kigge forbi  Stender i Nivå. Vi er en del af frisørkæden Stender, og som hos alle de andre frisører i kæden er du altid garanteret service i topklasse og naturligvis også et rigtig flot resultat. Hos vores Nivå frisør kan du nemlig altid læne dig trygt tilbage i frisørstolen, for her er du og dit hår i rigtig gode hænder.

Få en frisure, der matcher dig hos vores Nivå frisør

Når det kommer til dit hår, er det vigtigt, at du ikke går på kompromis. Det er nemlig en vigtig del af dig og din fremtoning, hvorfor det altid er godt at gå til en frisør, der ikke kun er dygtig til at klippe, men også forstår dine ønsker og kan se, hvad der vil fungere for dig.

Hos vores Nivå frisør bliver du til enhver tid mødt af professionelle og uddannede frisører, der alle brænder for deres fag. Når du besøger vores Nivå frisør, sætter vi gerne lidt ekstra tid af til din behandling. Inden vi går i gang med at klippe, tager vi altid en god snak om, hvad du ønsker, og hvad dine behov er – måske dit hår skal være hurtig at sætte om morgenen? Eller ønsker du at få langt hår, og vil du have en frisure, der passer perfekt til overgangsfasen mellem kort og langt hår? Så skal det dygtige personale hos vores Nivå frisør nok hjælpe dig.

Er du i tvivl om, hvad der kan passe til dig, kan du med fordel også slå vejen forbi vores Nivå frisør. Vores erfarne frisører kan ud fra din ansigtsform, dine behov og din teint guide dig frem til nogle af de bedste frisurer såvel som hårfarver, der kan passe perfekt til dig.

Tag hele familien med hos vores Nivå frisør

Hos vores Nivå frisør har vi stor erfaring med både dameklip, herreklip såvel som børneklip. Så uanset om det kun er dig selv eller hele familien, der trænger til at blive klippet, er I altid velkomne hos vores Nivå frisør.

Det er dog ikke kun en ny og smart frisure, vi kan hjælpe med her hos vores Nivå frisør. Drømmer du om at gå fra blond til mørkhåret? Eller måske omvendt? Eller går du med tanker om at friske dit røde hår op med en dybere nuance? Eller ønsker du måske nogle smukke striber for at skabe lidt spil i dit hår? Så kan vi også snildt hjælpe dig med det hos vores Nivå frisør.

Det er nemt at bestille tid til et besøg hos vores Nivå frisør

Hos Stender i Nivå bliver du altid budt velkommen i vores hyggelige lokaler af vores frisører. Her kan du trygt læne dig tilbage i frisørstolen, og du kan være helt sikker på, at du får et flot og velklippet resultat, som du kan få glæde af længe.

Ønsker du at bestille tid til en klipning eller lignende hos vores Nivå frisør, kan du gøre det ved eksempelvis at ringe på telefon 49 14 41 18 eller via vores online bookingsystem. Du er også velkommen til kigge forbi Stender i Nivå, hvis du kunne tænke dig at vide lidt mere om, hvad vi kan gøre for dig og dit hår.

Så kunne du godt tænke dig at finde en kompetent og dygtig frisør i Nivå, som kan give dig det hår, du altid har drømt om? Så er vores Nivå frisør det helt oplagte valg.